Mogelijkheden steigerbuiskoppeling zwart

Als je eenmaal ontdekt hebt wat de mogelijkheden zijn van het gebruik van steigermateriaal bij het maken van meubels en andere stellages dan wil je nog meer werken met dit materiaal. Je kunt ontzettend mooie dingen maken ermee en je ziet ook steeds meer dat het wordt toegepast bij het maken van meubels. Vaak wordt er dan gekozen voor de buizen die mat zwart zijn. Dat staat prachtig in elk interieur. Als je werkt met de zwarte modellen dan past daar ook het beste een steigerbuiskoppeling zwart bij. Dan maak je van elke creatie een mooi geheel. In dit artikel vertellen we je met plezier alles over het maken van meubels met dit materiaal. Als je wilt kun je je hele interieur ermee vullen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Schoenenrek en kapstok

Je kunt zowel grote als kleine meubels maken van steigermateriaal We beginnen klein. Erger jij je wel eens aan al die rondslingerende schoenen, shawls en jassen in de gang? Dat heb je zo opgelost met een schoenenrek of een kapstok van steigerbuizen. Je kunt helemaal je eigen creatie maken op maat in jouw hal. Daarbij kun je zelf kiezen hoeveel hangrekken je maakt en hoeveel planken je beschikbaar maakt voor schoenen en andere accessoires. Als je kiest voor zwarte buizen dan kun je daar het beste ook een steigerbuiskoppeling zwart voor gebruiken. Daarmee zet je de hele constructie stevig vast. Jouw garderobekast staat dan als een huis.

Kasten van steigerbuiskoppeling zwart

Verder kun je prachtige kasten maken van buizen. Of je nu een kast voor in de keuken wilt maken of een kast voor op de badkamer. Als je wilt kun je zelfs een hele grote inbouwkast maken op je slaapkamer met dit materiaal. Het leuke blijft dat je heel flexibel bent in de indeling. Je kunt de hoogte zelf bepalen, de lengte en ook de indeling van een kast zelf ontwerpen. Een steigerbuiskoppeling zwart staat heel erg mooi bij een zwarte inbouwkast. Dan maak je er iets heel tofs van. Je maakt het helemaal af als je daarbij kiest om te werken met planken van steigerhout. Die kun je bewerken of onbewerkt een plek geven in de stellage.

Kledingrekken en banken

Je kunt kledingrekken maken en die vastzetten met een steigerbuiskoppeling zwart. Verplaats je vaak je kleding? Als je er wieltjes onder zet gaat dat nog eenvoudiger. Dat is ideaal in een winkel bijvoorbeeld. Bij je thuis geeft het een stoere look aan je slaapkamer of gardrobekamer. En wat dacht je ervan om een bank te maken van steigerhout met buizen? Als je er mooie kussens bij laat maken wordt dat een heerlijke zithoek. Die kun je maken voor buiten, maar ook binnenshuis misstaat een bank van steigermateriaal helemaal niet.

Tafels van steigerbuiskoppeling zwart

Met een steigerbuiskoppeling zwart om de buizen vast te zetten kun je ook de mooiste tafel in elkaar draaien. Van een kleine vierkante tafel tot een salontafel. Van een tafel waaraan je met 12 man kunt zitten tot een dressoir waar je mooie lampen en vazen op kwijt kunt.