Top 10 verhuizing vragen

Top 15 vragen verhuizing

Hier vind u de meest gestelde vragen over de verhuizingen

Dit is moeilijk van te voren te zeggen iedere verhuizing is anders. En is ook erg afhankelijk of de spullen zo mee kunnen nemen of dat we ze nog in dozen moeten stoppen. Dus de verhuizing is erg afhankelijk van de dingen die de verhuizers nog extra moeten doen. Om u verhuizing zo prettigmogelijk te maken.

Iedere verhuizing is uniek, dus kunnen wij u geen prijs indicatie geven. De prijs van een verhuizing is afhankelijk van verschillende factoren. Het aantal verhuizers, de grootte van de verhuiswagen en eventueel (de-)montagewerk zijn mede bepalend voor de uiteindelijke prijs. Maar we kunnen u wel garanderen dat wij een van de goedkoopste zijn in Limburg.

Ja u kunt zelf inpakken, dit kan alles zijn, maar zelfs een gedeelte
behoord ook tot de mogelijkheden.

Ja u kunt u goederen tijdelijk op slaan, dit kan zelfs per dag maar ook
voor een langere termijn

Wij adviseren altijd z.s.m. contact op te nemen met ons zodra u weet dat u gaat verhuizen. Dan kunnen wij uw verhuizing alvast inplannen en u goed begeleiden met de voorbereidingen. Omdat een verhuisdatum niet altijd goed is in te schatten, zijn wij flexibel in onze planning.

Als u verhuismateriaal zoals dozen of pakpapier nodig heeft, belt u Goedkoop Verhuizen Limburg. De verhuisdozen, inpakmateriaal en labels kunnen maximaal 1 maand van te voren worden aangevraagd via de email en worden dan zo snel als mogelijk bij u afgeleverd. Na de verhuizing kunt u op uw gemak alle dozen uitruimen. U heeft hiervoor maximaal 1 maand en dient de verhuisdozen dan weer aan te bieden aan ons via de email.

Het aanvragen van een verhuisofferte is bij ons geheel gratis en vrijblijvend.

Ja wij leveren ook inpakdiensten aan de klanten. Neem contact op voor meer informaties.

Wij vragen u ruimte te reserveren/parkeerplaats vrij te houden om de verhuiswagen en eventueel de verhuislift te parkeren. We parkeren de verhuiswagen het liefst zo dicht mogelijk bij uw voordeur of ingang van het gebouw.

Wij leveren onder andere; Zakelijke verhuizingen, Senioren verhuizingen, Spoedverhuizingen, Internationale verhuizingen, Transportdiensten, Losse sjouwhulp en Kluswerkzaamheden.

Bij een volledige verhuizing ontvangt u verhuisdozen, garderobeboxen en verhuismaterialen (inpakpapier en etiketten) van ons in bruikleen. Deze worden bij u thuisbezorgd.

Op de dag van de verhuizing verwachten wij dat uw inboedel verpakt is in verhuisdozen en dat alle meubels gedemonteerd zijn.  Die u zelf zouw demonteren. We vervoeren geen losse spullen, tenzij deze niet in een verhuisdoos passen. Heeft u met ons afgesproken dat wij voor het inpakken en demonteren zorgen, dan hoeft u dat uiteraard niet zelf te doen.

Op al onze opdrachten met betrekking tot particuliere verhuizingen en opslag zijn de laatst gedeponeerde algemene voorwaarden van toepassing. Deze algemene voorwaarden vind u op onze website. Indien gewenst kunnen wij u de Algemene Voorwaarden ook toesturen.

Ja Goedkoop Verhuizen Limburg kan u tevens helpen met alle klussen rond om het huis. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wanneer wij uw oude huis ontruimen zorgen wij er altijd voor dat de woning in goede staat verkeerd en direct opgeleverd kan worden zonder dat u daar nog iets voor hoeft te doen. Het Woning bezemschoon opleveren van uw oude en nieuwe woning nemen wij letterlijk, wij halen namelijk na de verhuizing de bezem door uw huis!