Over ons

Dit zijn wij

OPRUIMING – EVACUATIES – VINTAGES REEDS IN DE 3e GENERATIE
Al in de 3e generatie voeren wij huisuitzettingen, opruimingen, verhuizingen, verhuizingen en inkoop van oude goederen, antiek, mengelmoes, curiosa en complete nalatenschappen uit door heel Nederland. We streven er voortdurend naar om onze klanten de beste service te bieden. U kunt ons op elk moment een aanvraag sturen via e-mail, contactformulier, Whats App of met onze terugbelservice.

Wij bieden

 Opruimingen Рontruimingen Рerfenissen Рoude goederen & antiek Рmessieservice Рverhuizingen Рappartementsopruimingen Рzolderopruimingen Рzakelijke opruimingen Рkelderopruimingen Рhotelopruimingen Рkantooropruimingen voor heel Limburg.

VERHUIZINGEN LIMBURG


Verhuizen, transporten & verhuizingen Tirol met professioneel verhuisbedrijf binnen Limburg & door heel Nederland. Met inpakservice en demontage en montageservice van verhuisbedrijf

IS MIJN AANWEZIGHEID VEREIST BIJ EEN LIMBURGSE HUISOPRUIMING?


Een appartementsontruiming in Tirol vereist niet per se uw aanwezigheid. Zeker als het emotioneel zwaar is, wat steeds vaker het geval is bij vererving huishoudens liquidaties LIMBURG. Als bewezen opruimingsbedrijf in Wenen met jarenlange ervaring, voeren wij onze bestellingen uit zoals afgesproken, binnen de gestelde termijn. Dit geldt ook Betrouwbaar bij afwezigheid van de appartementseigenaar. Tijdens de inspectie, die we gratis aanbieden, worden alle nodige details duidelijk. Er wordt bepaald welke panden ontruimd moeten worden, wat behouden blijven en of een gedeeltelijke verhuizing gewenst is. Tegelijkertijd wordt een eventuele waardevermindering voor de kosten van uw opruiming in Limburg bepaald. Zodra de contractuele afspraken zijn gemaakt en schriftelijk zijn vastgelegd, kunt u erop vertrouwen dat uw appartementsleutel in goede handen is. De sleutels worden rechtstreeks aan u teruggegeven of aan een persoon die u vertrouwt nadat het huis of appartement is ontruimd en schoongeveegd. Mocht uw aanwezigheid hier ook niet mogelijk zijn, dan documenteren wij alle kamers met foto’s en kunnen wij ook de sleutel overhandigen aan de eigenaar of het vastgoedbeheer. Wanneer snelheid van essentieel belang is en andere plichten vragen, is het goed om te weten dat u een betrouwbare clearingservice hebt ingehuurd.