Wat schaf jij aan van het merk EYYE?

Het merk EYYE heeft verschillende meubelen in haar collecties, waardoor je jouw huis helemaal uniek kan stylen. Het is een vooruitstrevend merk met een nieuwe kijk op het moderne design. Je herkent het merk aan haar tijdloze vormen, het comfort, vakmanschap en haar status. Het is een merk dat je interieur compleet kan maken en ook onderscheidend is. Het is een Nederlands design merk dat internationale meubels ontwerpt van banken tot stoelen en tafels, inclusief accessoires. 

De ontwerpers van EYYE

Het merk EYYE heeft Nederlandse ontwerpers in haar dienst die hen de mogelijkheid geeft om hun dromen waar te maken. Ze willen namelijk klassiekers creëren van de toekomst. Oftewel eigentijdse innovatieve meubels met een design waar je ook comfortabel op kan zitten. Dit merk combineert respect voor mens en milieu, met hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap, transpiratie en comfort. 

Bekende meubelen van het merk

Er zijn verschillende meubelen die je van het merk EYYE kan aanschaffen, waaronder banken en stoelen. Als je kijkt naar de verschillende meubelen die je op elkaar kan afstemmen, zijn er ook altijd een aantal populaire meubelen. Hieronder een lijst van de bekendste meubelen van dit merk. 

  • Dura bank

Je hebt de Dura bank in verschillende modellen. Zo heb je de mogelijkheid om te gaan voor een regulier model, maar ook voor een loungebank. Er zijn verschillende opstellingen waar je uit kan kiezen zoals een rechte opstelling, een hoekopstelling met poef, een hoekopstelling met element poef en een losse poef. 

  • Etcetera bank

Je kan de Etcetera bank in verschillende opstellingen uitzoeken en ook met verschillende stoffen. Zo is er een rechthoekige bank, een hoekopstelling met 2x 1-arm en een 1-arm met element poef. Dit model is aan te schaffen in een uitgebreide collectie van leer en stof. 

  • Juno fauteuil

Ben je op zoek naar een stijlvolle, tijdloze maar toch moderne klassieker? Dan is de Juno fauteuil een goede keuze en ook verkrijgbaar in ontelbaar veel stoffen en leren. Je kan deze fauteuil met en zonder een poef aanschaffen om de loungehoek in je huis of op kantoor compleet te maken. Dit model straalt een luchtig karakter uit door zijn open ontwerp waardoor hij in elk interieur past. De Juno heeft geen armleuningen waardoor ook de vormgeving met andere type meubels mooi is. Een opvallend detail is het frame dat bewust in het zicht is gelaten en de vloeiende vormen van de stoel benadrukt. 

  • Confetti bijzettafel

Ben je op zoek naar een praktische bijzettafel die een perfect design heeft? Dan past de Confetti bijzettafel van EYYE bij jouw keuze. Je kan kiezen tussen drie verschillende hoogtes, 39 centimeter, 43 centimeter en 51 centimeter. Ook is het mogelijk om een set aan te schaffen van drie zodat je meerdere bijzettafels hebt. En niet alleen die keuzes heb je, ook de kleurkeuze kan je zelf uitzoeken. 

Als je een nieuw interieur wilt uitzoeken of alleen een nieuwe bank dan zit je bij het merk EYYE goed. Je kan namelijk uit veel verschillende modellen kiezen die ook bij andere meubelen passen. Je kan kiezen voor banken, fauteuils, bijzettafels en accessoires zoals poefen en kussens. Er zijn verschillende collecties die je kan aanschaffen en waar je een moderne nieuwe klassieker in je bezit krijgt.